Creatieve vakantieweek Frankrijk mei 2023

  • Data: Zondag 30 april tot zaterdag 6 mei 2023
  • Prijs: € 895,-
  • Waar: Moulin La Combe Basse, Frankrijk

Een creatieve vakantieweek in de lente van 2023. Een week helemaal voor jezelf in de Auvergne op een prachtplek, focus op je creatieve proces te midden van een groep gelijkgestemden in een mooie omgeving. Je gaat aan de slag met je eigen thema’s en inspiraties. Creëren is een prachtig proces van uitproberen en experimenteren, het vrijmaken van je creatieve stroom waarbij je jezelf op een nieuwe manier ontdekt.

In de week is er volop ruimte voor tekenen en schilderen en begeleid ik je in je creatieve proces. Je gaat aan de slag met tekenen, schilderen, druktechnieken, oost Indische inkt. Daarnaast is er de mogelijkheid om op atelier bezoek te gaan bij een lokale kunstenaar in het dorp.

Creative zomervakantie

Natuurlijk is er ook aandacht voor ontspanning. We verblijven in de Moulin La Combe Basse, een eeuwenoude watermolen die verbouwd is als gastenverblijf. Gelegen op een terrein van 1,2 hectare aan de rivier de Lagat, een zijtak van de Dore. Met onze kleine groep van maximaal 8 creatievelingen verblijven wij hier.

In je vrije tijd kun je genieten aan het zwembad in de zon, neem je favoriete boeken mee of maak een wandeling in de mooie omgeving. In de middagen kun je je eigen ding doen en genieten van alles wat de plek en omgeving te bieden heeft of doorgaan in je creatieve proces en creëren. Samen maken we een creatieve en ontspannen reis.

Catering

Er wordt gedurende de dag heerlijk voor je gekookt door de gastheer en vrouw van deze locatie, Jan Willem en Trudy. Verse producten uit de omgeving en eigen pluktuin en fruitbomen toveren zij om tot heerlijke gerechten zowel met vlees als vegetarisch. We eten gezamenlijk.

In de ochtend staat er een heerlijk ontbijt klaar, in de middag een verkwikkende lunch en we sluiten de lesdag af met een nabespreking van ons werk met een borrel aan het zwembad met daarna een lekker Frans tweegangendiner.

In de avonden kun je je eigen ding doen, een avondduik nemen, of heerlijk met een wijntje bij het kampvuur zitten.  Op donderdag is er een uitgebreide lokale markt in Ambert met heerlijke producten waar je volop kan genieten van al het heerlijks wat Frankrijk heeft te bieden. Je gaat naar huis ontspannen, geïnspireerd en met nieuw gemaakt werk.

Je kunt je eigen ding doen en genieten van alles wat de plek en omgeving te bieden heeft of doorgaan in je creatieve proces en verder creëren

​Je hoeft voor deze week niet persé schilder of tekenervaring te hebben. En als je wel al wat schilder ervaring hebt dan zit je heel goed. Iedereen wordt begeleidt op zijn niveau. Een week van niets anders aan je hoofd, ervaring op doen, zen momenten beleven, heerlijk eten en veel lol hebben met elkaar. 

Materialen

Je neemt je eigen materialen mee die je in die week wilt gebruiken, groot en klein formaat teken/schilder papieren. Tevens voorzie ik jullie in extra materiaal voor lino snedes en drukwerken. Daarnaast zal een goede basis aan materialen aanwezig zijn ook om nieuwe materialen te leren kennen en combineren die je zelf niet bij je hebt.

Prijs en informatie

Het maximale aantal deelnemers is 8 personen. Kosten voor de gehele week zijn 895 euro per persoon, op basis van een gedeelde tweepersoonskamer met eigen badkamer.

Je slaapt op een gedeelde 2 persoonskamer, elke kamer heeft een eigen badkamer met toilet, wastafel en douche. Inclusief, ontbijt, lunch en diner, thee, koffie en water, gratis parkeren en gratis wifi. Frisdrank en wijn is te verkrijgen en betaal je aan het einde van de week (dit houd je op een kaart bij). 

De prijs is exclusief reiskosten, maar inclusief materialen die nodig zijn zoals linoleum, ecoline, etc.

  • Mocht je samen willen reizen dan kun je dit aangeven en kan ik eventueel deelnemers met elkaar in contact brengen voor opties om samen te reizen.
  • Wil je exclusief gebruik van een kamer dan geldt er een toeslag van 100 euro. (€ 995 voor de week)
  • Heb je nog vragen neem dan gerust contact met mij op. Ik sta je graag te woord!

Voor meer informatie kijk ook eens op de website van eenprachtplek.nl of via de aanmeld link.